foto

Marek Probosz

  • nar. 24.3.1959 (61 let)
    Zory, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dolina Bogów
2017 Tenkrát v listopadu
2013 Uzavřená soustava
2011 Bokser
2009 Druhá strana mince
Jánošík - Pravdivá historie
2008 8 w poziomie
2006 Krótka histeria czasu
Smrt Witolda Pileckého (TV film)
2004 Hlava nehlava (TV film)
Y.M.I.
1997 Brat naszego Boga
1995 Gracze
Nic směšného
1994 Milostná aféra
1991 Ferdydurke
Niech zyje milosc
1988 Kocham kino
1986 Horečka (TV film)
List gonczy
1985 Zátah
1984 Pevnost 13
Stín kapradiny
1983 Zánik samoty Berhof
1982 Nagi przyszedlem
1980 Noční tíseň

TV seriály

2017 Fantasy Hospital (TV seriál)
Pod wspólnym niebem (TV seriál)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Korzenie (E09)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
US vs. UN vs. UK (S02E09)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Niania (S12E05)
2012 Skandál (TV seriál)
Sweet Baby (S01E01)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
Krize identity (S01E08)
2003 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do cirkusu (S02E04)
2000 JAG (TV seriál)
Odkaz, část 2. (S06E02)
1997 Sława i chwała (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Y.M.I.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky