foto

Natalja Šapošnikova

  • nar. 20.4.1971 (49 let)
    Novosibirsk, Novosibirskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Čjornaja voda
2010 Sčastlivyj koněc
2005 Harpastum

TV seriály

2020 Novaja žizň (TV seriál)
2019 Tajny sledstvija (TV seriál)
Slepaja mesť (S19E08)
2018 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Ljubovnyje seti (S01E04)
Svoi (TV seriál)
Zloveščaja nachodka (S02E17)
Něvskij (TV seriál)
Zapadňa (S03E16)
Mera presečenija (S03E13)
Musor (S03E12)
2017 Most (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Kto ty? (S02E30)
Ultimatum (S02E29)
další epizody (5)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Těatr načinajetsja s vešalki (S02E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ně strachovoj slučaj (S15E27)
2015 Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Semejnyj albom (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Ubijstvo na trojich (TV seriál)
2014 Pisma na stěkle (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
2013 PPS (TV seriál)
Ja ubil (S02E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tvar besslovesnaja (S13E15)
2012 Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Obchod (S01E16)
Litějnyj (TV seriál)
Něprostoje dělo (S06E04)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Rok-n-roll živ (S03E05)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Bez jedinoj ostanovki (S01E21)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Černyj čelovek (S04E10)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Skvoznoje ranenije (S03E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poslednij bestseller (S08E24)
2005 Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Kollekcioněr (S01E15)
Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky