foto

Tristan Wilds

  • nar. 15.7.1989 (29 let)
    Staten Island, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tristan Wilds Paul Mack se narodil 15.7.1989 v Staten Island v New Yorku Monique Moncion a Pauli Wildsovi.

Tristana můžeme vidět ve spoustě videoklipů od známých umělců, jako je Jay-Z nebo Alicia Keys. Zahrál si ve filmu HALF NELSON spolu s Ryanem Goslingem. Jeho nejslavnější role byla doposud v seriálu 90210, kde si zahrál Dixona Wilsona.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Breaks (TV film)
2012 Red Tails
2011 Indelible
2008 Tajný život včel
2006 Half Nelson

TV seriály

2017 The Breaks (TV seriál)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Spolu až na dno (S05E22)
Královský skandál (S05E21)
Markův soud (S05E20)
další epizody (13)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
902-100 (S05E08)
Devadesát devět problémů (S05E07)
další epizody (21)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Hollyin večer (S04E12)
Rivalita na molu (S04E11)
Díkůvzdání (S04E10)
další epizody (23)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E11)
Ty nejlepší plány (S03E10)
Hrají její píseň (S03E09)
další epizody (21)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Zimní pohádkový ples (S02E12)
Nic netrvá věčně (S02E11)
Přiznání (S02E10)
další epizody (25)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kdo doopravdy jsem (S01E11)
Kdo hraje hry (S01E10)
Tajemství a lži (S01E09)
další epizody (11)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2013 90210 4Ever: Retrospective (TV film)

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Adele - Hello (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace