foto

Dustin Milligan

  • nar. 28.7.1985 (34 let)
    Yellowknife, Northwest Territories, Kanada

Biografie

Celým jménem Dustin Wallace Milligan se narodil 28.6.1985 v Kanadě. Je to syn Jeana Wallace bývalého radního a Brian Milliganové.

Dustin se proslavil díky roli Ethan Warda v americkém seriálu 90210 ve kterém si zahrál však jen v první sérii. K jeho filmovým úspěchům patří NEZVRATNÝ OSUD 3, NA ÚZEMÍ ŽEN nebo BRATŘI A SESTRY. Také si zahrál malé role v seriálech LOVCI DUCHŮ, MRTVÁ ZONA, ANDROMEDA a THE DAYS.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nebezpečná laskavost
2016 Muž na pravém místě
2015 Demonic
Me Him Her
Milwaukee
2014 Bad City
Primary
Sequoia
2013 Ferocious
Legenda o Sarile
No Clue
2012 Love at the Christmas Table (TV film)
2011 Donucen ke zločinu
Noc žraloka 3D
Sisters & Brothers
Wannabe Macks
2010 Gunless
Repeaters
2009 Eva
Extrakt
2007 Klub vyděračů
Na území žen
Prokletí domu slunečnic
2006 Eight Days to Live (TV film)
Nezvratný osud 3
Osudový dotek 2
Slimák
Světák
2005 Dlouhý víkend
Mlčení (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)

TV seriály

2019 Schitt's Creek (TV seriál)
The Roast (S05E12)
Roadkill (S05E10)
A Whisper of Desire (S05E07)
další epizody (7)
2018 Mrtvý bod (TV seriál)
The Quantico Affair (S04E03)
Schitt's Creek (TV seriál)
Christmas Special (S04E13)
Singles Week (S04E12)
The Rollout (S04E11)
další epizody (7)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (8)
Schitt's Creek (TV seriál)
Grad Night (S03E13)
Friends & Family (S03E12)
Stop Saying Lice! (S03E11)
další epizody (9)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
Schitt's Creek (TV seriál)
Happy Anniversary (S02E13)
Ronnie's Party (S02E10)
Moira's Nudes (S02E09)
další epizody (5)
X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (10)
2015 Schitt's Creek (TV seriál)
Town for Sale (S01E13)
Surprise Party (S01E12)
Little Sister (S01E11)
další epizody (8)
X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Kolaboranti (S01E07)
V rukou nepřítele (S01E06)
další epizody (8)
Silicon Valley (TV seriál)
Zabiják (S02E06)
2014 Math Bites (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
2011 Marcy (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
2007 About a Girl (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Demi Lovato: Made in the USA (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Bad City
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace