foto

Dustin Milligan

  • nar. 28.7.1985 (32 let)
    Yellowknife, Northwest Territories, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Dustin Wallace Milligan se narodil 28.6.1985 v Kanadě. Je to syn Jeana Wallace bývalého radního a Brian Milliganové.

Dustin se proslavil díky roli Ethan Warda v americkém seriálu 90210 ve kterém si zahrál však jen v první sérii. K jeho filmovým úspěchům patří NEZVRATNÝ OSUD 3, NA ÚZEMÍ ŽEN nebo BRATŘI A SESTRY. Také si zahrál malé role v seriálech LOVCI DUCHŮ, MRTVÁ ZONA, ANDROMEDA a THE DAYS.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2016 Muž na pravém místě
2015 Demonic
Me Him Her
Milwaukee
2014 Bad City
Primary
Sequoia
2013 Ferocious
Legenda o Sarile
No Clue
2012 Love at the Christmas Table (TV film)
2011 Donucen ke zločinu
Noc žraloka 3D
Sisters & Brothers
2010 Gunless
Repeaters
2009 Eva
Extrakt
2007 Klub vyděračů
Na území žen
Prokletí domu slunečnic
2006 Eight Days to Live (TV film)
Nezvratný osud 3
Osudový dotek 2
Slimák
Světák
2005 Dlouhý víkend
Mlčení (TV film)
2004 Dokonalý pár (TV film)

TV seriály

2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
The House Within a House (S02E04)
Two Broken Fingers (S02E03)
Fans of Wet Circles (S02E02)
další epizody (4)
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Two Sane Guys Doing Normal Things (S01E08)
Weaponized Soul (S01E07)
Fix Everything (S01E06)
další epizody (8)
2015 X Company (TV seriál)
2014 Math Bites (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Padlý anděl (S01E10)
2011 Marcy (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Ghostfacers (S03E13)
2007 About a Girl (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Smrti navzdory (S02E10)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Demi Lovato: Made in the USA (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Bad City
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace