foto

Michael Steger

  • nar. 27.5.1980 (38 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento filmový a televizní herec se narodil 27.5.1980 v Los Angeles. Je třetí ze čtyř synů, jeho matka pracovala jako účetní. Michael má ekvádorské, rakouské a norské předky. Promoval s vyznamenáním na Cal Poly Pomona. Po celou dobu svého dětství cvičil bojové sporty. 15.11.2008 se oženil s Brandee Tucker.

Svou kariéru začal v několika reklamách. Objevil se jako hostující hvězda v NSIS, nebo v MYŠLENKÁCH ZLOČINCE. V roce 2007 dostal malou roli ve filmu THE WRIGHTS. Od roku 2007 se objevil v několika Disney seriálech jako hostující hvězda, například v seriálu HANNAH MONTAHA. Jeho nejslavnější role byla doposud v populárním americkém seriálu 90210, kde ztvárnil roli Navida Shiraziho.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Babymoon
2016 Bleed
2015 Ana Maria in Novela Land
Osudná koupě (TV film)
2013 Farah Goes Bang
Zkáza Las Vegas (TV film)
2010 Assisting Venus
2008 Gepardí kočky 3: Jeden svět (TV film)

TV seriály

2018 American Woman (TV seriál)
The Cost of Living (E04)
The Party (E03)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Spolu až na dno (S05E22)
Královský skandál (S05E21)
Markův soud (S05E20)
další epizody (13)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
902-100 (S05E08)
Devadesát devět problémů (S05E07)
další epizody (21)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Hollyin večer (S04E12)
Rivalita na molu (S04E11)
Díkůvzdání (S04E10)
další epizody (23)
2010 V utajení (TV seriál)
South Bound Suarez (S01E03)
90210: Nová generace (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E11)
Ty nejlepší plány (S03E10)
Hrají její píseň (S03E09)
další epizody (21)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Zimní pohádkový ples (S02E12)
Nic netrvá věčně (S02E11)
Přiznání (S02E10)
další epizody (25)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kdo doopravdy jsem (S01E11)
Kdo hraje hry (S01E10)
Tajemství a lži (S01E09)
další epizody (11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Chaos (S04E01)
2007 The Winner (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zabít Ariho II. (S03E02)

Dokumentární

2013 90210 4Ever: Retrospective (TV film)

Hudební videoklipy

2006 The Killers - Bones (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace