foto

Anton Lundqvist

  • nar. 16.9.1989 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In i dimman
2015 I nöd eller lust
Kyselé Vánoce
2014 Annabell v zemi divů
2013 Förtroligheten
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala

TV seriály

2020 Sommaren-85 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Vicky (S07E04)
Tvillingarna (S07E02)
2017 Syrror (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (9)
2016 Syrror (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)

Host

TV pořady

1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky