foto

Veerle De Jonghe

  • nar. 1972
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Crimi Clowns 2.0: Uitschot
2006 De Hel van Tanger

TV seriály

2015 Vossenstreken (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky