foto

Jessica Lowndes

  • nar. 8.11.1988 (31 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Jessica sa narodila 8. novembra 1988 v Kanadskom Vancouvri. Študovala na Pacific Academy v Fraser Heights, British Columbia. V osemnástich rokoch, krátko po dokončení strednej školy, sa presťahovala do Los Angeles. Okrem hrania, s ktorým začala v 15 rokoch, celý život aj spieva a taktiež sa venuje písaniu textov. Jej song „Goodbye“ bol uvedený v epizóde seriálu MOONLIGHT.
Svoju kariéru začala, keď bola s matkou nakupovať vo Vancouvri, a rozhodla sa spontánne prihlásiť na otvorený konkurz do filmu. Hoci úlohu nedostala, všimol si ju agent a čoskoro začala s profesionálnou kariérou. Jessica debutovala v roku 2005 v televíznom filme SAVING MILLY ako Andrea Kondracke. Nasledovala hosťovská rola v epizóde MASTERS OF HORROR. Neskôr účinkovala v sitcome ALICE, I THINK.
Najznámejšia je jej rola Adrianna Tate-Duncan v seriáli 90210 (2008). Počas účinkovania v seriáloch GREEK a 90210 si zahrala vo filmoch AUTOPSY a THE HAUNTING OF MOLLY HARTLEY.
Žije v Beverly Hills.

palec "phaloc" movies

Herecká filmografie

Filmy

2019 Over The Moon In Love (TV film)
Rediscovering Christmas (TV film)
2018 A Father's Nightmare (TV film)
Christmas at Pemberley Manor (TV film)
Na třetí pokus (TV film)
2017 Vánoční okouzlení (TV film)
2016 A December Bride (TV film)
Abattoir
2015 A Deadly Adoption (TV film)
Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant
Merry Matrimony (TV film)
2014 Eden
Elitní zabiják
2012 Garden of Eden
Mateřský instinkt (TV film)
The Devil's Carnival
2010 Nebesa smrti
2008 Autopsy
Pretty/Handsome (TV film)
The Haunting of Molly Hartley
2006 Krutá vášeň (TV film)
2005 Saving Milly (TV film)

TV seriály

2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konspirační teorie 2/4 (S06E07)
Konspirační teorie 1/4 (S06E06)
2015 Motiv (TV seriál)
O šest měsíců později (S03E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Sledovačka (S05E17)
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Lesbian (S01E03)
2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Spolu až na dno (S05E22)
Královský skandál (S05E21)
Markův soud (S05E20)
další epizody (13)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
902-100 (S05E08)
Devadesát devět problémů (S05E07)
další epizody (21)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Hollyin večer (S04E12)
Rivalita na molu (S04E11)
Díkůvzdání (S04E10)
další epizody (23)
2010 90210: Nová generace (TV seriál)
Vánoční šílenství (S03E11)
Ty nejlepší plány (S03E10)
Hrají její píseň (S03E09)
další epizody (21)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Zimní pohádkový ples (S02E12)
Nic netrvá věčně (S02E11)
Přiznání (S02E10)
další epizody (25)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Kdo doopravdy jsem (S01E11)
Kdo hraje hry (S01E10)
Tajemství a lži (S01E09)
další epizody (11)
Greek (TV seriál)
Brothers & Sisters (S02E01)
Spring Broke (S01E22)
A Tale of Two Parties (S01E20)
další epizody (6)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Memory Serves (S01E08)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)

Dokumentární

2013 90210 4Ever: Retrospective (TV film)
2011 Dynamo: Neuvěřitelný kouzelník (TV seriál)

Hudební videoklipy

2014 Jessica Lowndes: Silicone in Stereo (hudební videoklip)
2012 Jessica Lowndes: Nothing Like This (hudební videoklip)
2011 Jessica Lowndes: I Wish I Was Gay (hudební videoklip)
2010 Ironik feat. Jessica Lowndes: Falling In Love (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Over The Moon In Love (TV film)

Host

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce