foto

Jessica Lowndes

  • nar. 8.11.1988 (28 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jessica sa narodila 8. novembra 1988 v Kanadskom Vancouvri. Študovala na Pacific Academy v Fraser Heights, British Columbia. V osemnástich rokoch, krátko po dokončení strednej školy, sa presťahovala do Los Angeles. Okrem hrania, s ktorým začala v 15 rokoch, celý život aj spieva a taktiež sa venuje písaniu textov. Jej song „Goodbye“ bol uvedený v epizóde seriálu MOONLIGHT.
Svoju kariéru začala, keď bola s matkou nakupovať vo Vancouvri, a rozhodla sa spontánne prihlásiť na otvorený konkurz do filmu. Hoci úlohu nedostala, všimol si ju agent a čoskoro začala s profesionálnou kariérou. Jessica debutovala v roku 2005 v televíznom filme SAVING MILLY ako Andrea Kondracke. Nasledovala hosťovská rola v epizóde MASTERS OF HORROR. Neskôr účinkovala v sitcome ALICE, I THINK.
Najznámejšia je jej rola Adrianna Tate-Duncan v seriáli 90210 (2008). Počas účinkovania v seriáloch GREEK a 90210 si zahrala vo filmoch AUTOPSY a THE HAUNTING OF MOLLY HARTLEY.
Žije v Beverly Hills.

palec "phaloc" movies

Herecká filmografie

Filmy

2016 Abattoir
A December Bride (TV film)
2015 A Deadly Adoption (TV film)
Eden
Merry Matrimony (TV film)
2014 The Prince
2012 Garden of Eden
Mateřský instinkt (TV film)
The Devil's Carnival
2010 Nebesa smrti
2008 Autopsy
Pretty/Handsome (TV film)
The Haunting of Molly Hartley
2006 Krutá vášeň (TV film)
2005 Saving Milly (TV film)

TV seriály

2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)

Dokumentární

2013 90210 4Ever: Retrospective (TV film)
2011 Dynamo: Neuvěřitelný kouzelník (TV seriál)

TV pořady

2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Jessica Lowndes: Silicone in Stereo (hudební videoklip)
2012 Jessica Lowndes: Nothing Like This (hudební videoklip)
2011 Jessica Lowndes: I Wish I Was Gay (hudební videoklip)
2010 Ironik feat. Jessica Lowndes: Falling In Love (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace