foto

Oliver Stokowski

  • nar. 8.8.1962 (58 let)
    Kassel, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Südpol (TV film)
Tatort - Das verschwundene Kind (TV film)
2018 Schattengrund (TV film)
Spreewaldkrimi - Tödliche Heimkehr (TV film)
Tod auf Raten
2017 Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
Tod im Internat (TV film)
Vollmond
2016 Die Räuber (TV film)
Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
Sex & Crime
2015 Alles Verbrecher - Leiche im Keller (TV film)
2014 Für immer ein Mörder - Der Fall Ritter (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
Tatort - Der sanfte Tod (TV film)
2013 Budeš mou ženou? (TV film)
Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
Zlodějka knih
2012 Die Heimkehr (TV film)
Überleben an der Wickelfront (TV film)
2010 Das Geheimnis in Siebenbürgen (TV film)
Der Uranberg (TV film)
Místo činu: Brémy - Milovaná (TV film)
Nácíček
Poslední mlčení
2009 30 Tage Angst (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Falsches Spiel (TV film)
Durch diese Nacht (TV film)
Emilie Richards: Čas na lásku (TV film)
Pretty Mama (TV film)
2008 Der Schwarzwaldhof (TV film)
Die Sache mit dem Glück (TV film)
Friedliche Zeiten
Max Manus
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Polizeiruf 110 - Verdammte Sehnsucht (TV film)
2007 Das zweite Leben (TV film)
Žáby k zulíbání 2
2006 Die Abrechnung (TV film)
2005 Liebe Amelie (TV film)
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
Země sněhu
2003 Geisel, Die (TV film)
Königskinder (TV film)
2002 Familie XXL (TV film)
Mann, oh Mann, oh Mann! (TV film)
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2001 Ein Yeti zum Verlieben (TV film)
Experiment
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
2000 Lieb mich! (TV film)
Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
Ponorka U-571
Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1999 Doppelpack - Das Duell (TV film)
Dostatek důkazů (TV film)
Millennium Love – Ich hab dich nie vergessen (TV film)
Polizeiruf 110 - Schellekloppe (TV film)
St. Pauli Nacht
1998 Polizeiruf 110 - Kleiner Engel (TV film)
1997 Der Skorpion (TV film)
1996 Echte Kerle
Landgang für Ringo (TV film)
1995 Willkommen in Babylon (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Gespenster (TV film)
1992 Schattenboxer
1991 Die Geschichte mit Armin (TV film)
1989 Tiger, Löwe, Panther (TV film)

TV seriály

2020 Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die tödliche Liebe (E11)
2019 Preis der Freiheit (TV seriál)
Vídeňská krev (TV seriál)
Ztracené dítě (E03)
Královna noci (E02)
Poslední seance (E01)
2017 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Durchgeknallt (S09E10)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zukunft – Teil 2 (S03E09)
Zukunft – Teil 1 (S03E08)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gestohlenes Leben (S16E05)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Jagdrevier (S02E05)
Poslední polda (TV seriál)
Budoucnost (S05E08)
Zůstane to v rodině (S05E07)
Pandořina skříňka (S05E01)
Soko Vídeň (TV seriál)
Solo für Beck (S10E01)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Long-Haul Predators (S01E04)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schwerer Verlust (S01E05)
Zeit der Helden (TV seriál)
Rozmarné jaro (TV seriál)
Slavnost slunovratu (E03)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Školní fámy (S03E12)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bombenstimmung (E17)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Ultimatum (S11E03)
2010 Klimawechsel (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Im Zwielicht (E46)
2009 Nachtschicht (TV seriál)
Wir sind die Polizei (E07)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Vertrauen (E12)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Im toten Winkel (E35)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Dědička hotelu (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Das Duo (TV seriál)
Der Sumpf (E13)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
Zahltag (S05E03)
další epizody (5)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Familienglück (S04E04)
další epizody (6)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
Absender unbekannt (S03E05)
Der Traum vom Glück (S03E04)
další epizody (6)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
Schöner Tod (S02E05)
Feindliche Übernahme (S02E04)
další epizody (6)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
Zweikampf (S01E05)
Mord auf dem Golfplatz (S01E04)
další epizody (6)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Lehman. Gier frisst Herz

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky