foto

Jakub Hais

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Český Telecom, dobrý den
1995 Byl jednou jeden polda
1991 F - E - D - A (TV film)
1989 Blázni a děvčátka
1988 Uf - oni jsou tady
1980 Poeta (studentský film)

TV seriály

2017 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Plán (S02E02)
2014 Clona (TV seriál)
Smrt policajta (E01)
2001 Stříbrná paruka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace