foto

Anders Berg

  • nar. 1974
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2016 Beck - Vägs ände (TV film)
Sámská krev
2015 Gerila
2013 Třídní sraz
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2003 Så kan det gå

TV seriály

2018 Greyzone (TV seriál)
En aftale (E01)
2017 Innan vi dör (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Jordskott (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2015 Jordskott (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace