foto

Anders Berg

  • nar. 1974

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Borg/McEnroe
2016 Sámská krev
2015 Gerila
2013 Třídní sraz
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2005 Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2003 Så kan det gå

TV seriály

2021 Huss (TV seriál)
Kravallerna (E05)
Sveket (E04)
Gisslan (E03)
další epizody (5)
2018 Greyzone (TV seriál)
En aftale (E01)
Ingen utan skuld (TV seriál)
Our Father (E02)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vraždy na konci ulice (S05E07)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky