foto

Ambreen Razia

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dial M for Middlesbrough (TV film)
2018 Killed by My Debt (TV film)
2017 Finding Fatimah
Masokr: přijetí minulosti
2016 Murdered by My Father (TV film)

TV seriály

2020 Trigonometrie (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2019 Jerk (TV seriál)
This Way Up (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Smithereens (S05E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Relapse

Host

TV pořady

2020 The Emily Atack Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky