foto

Thomas Frydetzki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Der Cowboy weint

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Joint Venture (S10E20)
2017 Dr. Klein (TV seriál)
Pläne (S04E03)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Mütter (S03E06)
Herzschmerzen (S03E03)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Liebe (S02E07)
Entscheidungen (S02E03)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Sackgassen (S01E07)
2012 In aller Freundschaft (TV seriál)
Mit hohem Einsatz (S15E07)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Erwachen (S14E37)
Ursachenforschung (S14E33)
Die Macht der Stille (S14E29)
další epizody (5)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Geständnisse (S13E37)
Pyrrhussieg (S13E26)
Wunder (S13E04)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Fest der Liebe (S12E42)
Altlasten (S12E39)
Die Angst der Anderen (S12E25)
další epizody (4)
2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die richtige Intuition (S11E39)
Mutterglück (S11E36)
Nichts ist, wie es scheint (S11E28)
další epizody (5)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
In frohem Jubel (S10E42)
Auf der Flucht (S10E36)
Konfrontation (S10E33)
další epizody (7)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Flucht nach vorn (S09E36)
Hör’ auf dein Herz! (S09E23)
Schein und Sein (S09E11)
další epizody (4)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Zerrissenes Herz (S08E34)
Nur zu zweit (S08E22)
Neue Wege (S08E10)
další epizody (4)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Herzenswunsch (S07E40)
Wer den Schaden hat … (S07E32)
Junges Glück (S07E27)
další epizody (6)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Harte Kerle (S06E37)
Besuch aus der Vergangenheit (S06E34)
Doktorspiele (S06E31)
další epizody (5)

Režijní filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Glück im Unglück (S12E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky