foto

Lisa Carline Hofer

  • nar. 1987
    Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Haut
2017 In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2016 Der lichte Grund (studentský film)
2013 Manchmal bin ich ein Krieger, sagt meine Freundin.
2012 Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
2011 Osudová léta (TV film)
2010 Lüg weiter, Liebling (TV film)
2009 Mein
2008 Buddenbrookovi (TV film)

TV seriály

2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky