foto

Gennadij Matvejev

  • nar. 24.5.1946
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 1.6.2019 (73 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kapkan dlja killera
2006 Svoloči
2005 Moj ličnyj vrag (TV film)
1996 Pionerka Meri Pikford
1995 Širli-Myrli
1993 Urod
1991 I vozvraščajetsja větěr...
Po Taganke choďat tanki
Poka grom ně grjanět
Prival strannikov
Russkije braťa
1988 Guljaščije ljudi
Jolki-palki
Na pomošč, bratcy!
1987 Aborigen
Lovkači
Oči černé
1985 Ně choditě, děvki, zamuž
1984 Velmi důležitá osoba
1983 Řetěz štěstí
1982 Dom, kotoryj postrojil Svift (TV film)
1981 Cikánské štěstí
1979 Oblomov
Posádka v ohrožení
1977 Julie Vrevská
1972 Poslední den
1971 Och, už eta Nasťa!

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
2016 Stěpnyje volki (TV seriál)
2015 Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
V Moskve vsegda solnečno (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Narkotrafik (S01E07)
2012 Samara (TV seriál)
2011 Kodex česti (TV seriál)
Geněralskaja ochota (S05E05)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2009 Annuška (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
2007 Experty (TV seriál)
Sled (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bez stracha (S02E09)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Zolotoj medalon (S05E07)
2005 Aeroport (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2003 Bajazet (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Dětěktor lži (S02E01)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace