foto

Valerie Niehaus

  • nar. 11.10.1974 (44 let)
    Emsdetten, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (TV film)
2017 Meine fremde Freundin (TV film)
2016 Jella jagt das Glück (TV film)
Verdammt verliebt auf Mallorca (TV film)
2015 Drunter & Brüder (TV film)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen: Wilder Westen (TV film)
Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2014 Frauenherzen (TV film)
Hon na prezidenta (TV film)
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2013 Špiónka (TV film)
2012 Beutolomäus und der falsche Verdacht (TV film)
Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Posedlost láskou (TV film)
Überleben an der Wickelfront (TV film)
2011 Ausgerechnet Sex! (TV film)
Das grosse Comeback (TV film)
Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume (TV film)
ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
2010 Bavorské pralinky (TV film)
Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Kommissar LaBréa - Todesträume am Montparnasse (TV film)
Láska přichází o Vánocích (TV film)
Po čem muži touží (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
Nouzové přistání (TV film)
Tierisch verliebt (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
2008 Mogadišu (TV film)
Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2007 Mein alter Freund Fritz (TV film)
2006 Beastly Male
Dobrovolná oběť
Růže mezi trním (TV film)
2005 Dokaž, že je to zlé (TV film)
Na plný plyn (TV film)
2004 Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2003 Ideální domácnost (TV film)
2002 Duft des Geldes, Der (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2001 Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
Ostrov štěstí (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Die Gefesselten (TV film)
Krvavé prázdniny
1999 St. Pauli Nacht
1997 Hodina rozhodnutí (TV film)

TV seriály

2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 Frauenherzen (TV seriál)
Bez hranic (TV seriál)
Dragon (S03E03)
2014 Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Beichtgeheimnis (S01E06)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Mordshunger - Verbrechen und andere Delikatessen (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Divoká zvířata (S18E05)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1983 Rote Erde (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace