foto

Mark Adair-Rios

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Juke Box Hero
2017 Christmas Crime Story
Fear, Love, and Agoraphobia
2015 I'll See You in My Dreams
2014 Rescuing Madison (TV film)
2013 Blaze You Out
2012 The Real St. Nick (TV film)
2011 Balls to the Wall
2008 Bajky naruby - 3 prasátka a nemluvně
Danny Fricke (TV film)
2007 Longest Yard Sale, The
2006 Alexander the Great
2004 Riskni to s Polly
2003 Alvarez & Cruz
Božský Bruce
2001 Krokodýl Dundee v Los Angeles
Panika
2000 Across the Line
1999 Candyman 3: Den smrti
Interceptors
Neviditelná smrt
Stigmata
Život panny
1998 Dr. Dolittle
Návrat elitního agenta
Špinavý kšefty
1997 Jen blázni spěchají
Nebezpečná rychlost 2: Zásah
1996 Odvaha pod palbou
Spravedlnost ulice
1995 Loučení se svobodou
1993 Sherlock Holmes Returns (TV film)
Truimf nad neštěstím: Příběh hurikánu Andrew (TV film)
1992 California Man
Smrtelné tajemství

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Not a Word (E05)
Sedmilhářky (TV seriál)
Žít si svůj sen (S01E03)
Code Black (TV seriál)
Vertigo (S02E14)
Mladí a hladoví (TV seriál)
Young & Kiki (S05E03)
2016 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Mejdan se vším všudy (S07E18)
2015 Amnesia (TV seriál)
Extant (TV seriál)
Vyšší dobro (S02E13)
Dvojité vidění (S02E12)
Nestřílejte posly (S02E10)
další epizody (6)
Kingdom (TV seriál)
Simulations (S02E02)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
He Deserved to Die (S01E07)
Máma (TV seriál)
Dropped Soap and a Big Guy on a Throne (S02E18)
Ray Donovan (TV seriál)
Rodef (S02E11)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn and Gus Truck Things Up (S08E07)
Chirurgové (TV seriál)
Nikdy to nedopadne dobře (S10E23)
Nikdy se k sobě nevrátíme (S10E22)
Není cesty zpět (S10E21)
další epizody (6)
2013 Graceland (TV seriál)
2011 Off the Map (TV seriál)
Es Un Milagro (E07)
It's Good (E06)
2010 Love That Girl! (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Good Intentions (E03)
2008 Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
A Knight in Shining Armor (E01)
Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Heavy Metal (S01E04)
2006 Jericho (TV seriál)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
12 rozhněvaných mnichů (S08E14)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oko za oko (S02E17)
Odložené případy (TV seriál)
Rozjezd (S03E07)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Situace: Ohrožení (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Prázdné hnízdo (S08E17)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Modelka (S01E11)
MDs (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Getting By (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Tequila a Bonetti (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace