foto

Aytekin Ataş

  • nar. 12.3.1978 (41 let)
    Tunceli, Eastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Çalgı Çengi İkimiz
2015 Dügün Dernek 2: Sünnet
2014 Olur Olur!
2013 Dügün dernek
Mutlu aile defteri
Tamam mıyız?
2009 Ask geliyorum demez
2007 Benim ve Roz'un Sonbaharı
Nepřemožitelný Ali
2006 Beynelmilel

TV seriály

2019 Kardeş Çocukları (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (21)
Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (26)
2018 Bir Zamanlar Çukurova (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (16)
Mehmed: Bir Cihan Fatihi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Ölene Kadar (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Vâlide-i Maktûle (S02E30)
Samur Devri (S02E29)
Hain-i Din-i Devlet (S02E28)
další epizody (23)
2016 Gecenin Kraliçesi (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Karanlık, Dipsiz Kuyu! (S02E07)
Ateş ile Barut (S02E06)
Hançer Yarası (S02E05)
další epizody (30)
2015 Bedel (TV seriál)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Masumiyetin Gücü (S01E07)
Enkırazın Eşiğinde (S01E06)
Çiçeklerin Ateşi (S01E05)
další epizody (7)
Tatlı Küçük Yalancılar (TV seriál)
2014 Kaderimin Yazıldığı Gün (TV seriál)
Kardeş Payı (TV seriál)
2013 A.Ş.K. (TV seriál)
2012 Suskunlar (TV seriál)
2011 Velkolepé století (TV seriál)
2010 Dürüye'nin Güğümleri (TV seriál)
2009 Bir Bulut Olsam (TV seriál)
2008 Baba Ocağı (TV seriál)
Bir Varmış Bir Yokmuş (TV seriál)
2007 Dağlar Delisi (TV seriál)
Kuzey Rüzgarı (TV seriál)
2006 Fırtına (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky