foto

Lynn Marocola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Daniel Isn’t Real
2018 The Week Of
2017 By Any Means
Okja
2016 L'histoire de l'amour
Sully: Zázrak na řece Hudson
The Visit
Wolves
2015 Noční běžec
2014 Amazing Spider-Man 2
Birdman

TV seriály

2019 When They See Us (TV seriál)
2018 F.B.I. (TV seriál)
Instinct (TV seriál)
Manifest (TV seriál)
Nepohádky (TV seriál)
The Good Cop (TV seriál)
2016 Luke Cage (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
Špinaví poldové (TV seriál)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
2014 Gotham (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Dokumentární

2018 Výslechová místnost (TV seriál)
2016 Tady žije ďábel (TV seriál)
2014 Dokonalá vražda (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace