foto

Lisa Barnes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kalewa
2014 Under the Blood-Red Sun
2013 Haumana, The
2009 Potápěč
2004 Satan's Little Helper
Zrození
1998 Souler Opposite, The
1995 Joe's Rotten World
1986 White and Lazy
1980 Merry Wives of Windsor, The (TV film)

TV seriály

2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Správný postoj (S07E05)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Trest smrti (S03E13)
2008 Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Baby Boom (E05)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Alarm (S01E09)
Inches (S01E08)
DNA (S01E04)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)
1997 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Lékařské rozhodnutí (S06E09)
Čas léčí rány (S06E08)
1990 Capital News (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Columbo (TV seriál)
Vražda, kouř a stíny (S08E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace