foto

Geraldine Alexander

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dítě v pravý čas (TV film)
2008 Taggart: Geneze (TV film)
2007 Messages
2005 The Government Inspector (TV film)
2001 Zamilovaní andělé
2000 Bomber (TV film)
1999 Forgotten (TV film)
The Man (TV film)
1997 Bright Hair (TV film)
1995 The Vacillations of Poppy Carew (TV film)
1992 Méchant garçon
Victoria Wood's All Day Breakfast (TV film)
1988 Zeď strachu (TV film)
1987 Slečna Marpleová: Zapomenutá vražda (TV film)
1985 Florence Nightingaleová (TV film)

TV seriály

2016 Marcella (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2015 Arthur & George (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Amenhotepova kletba (S03E02)
2013 Quick Cuts (TV seriál)
Shetland (TV seriál)
Red Bones: Part 2 (S01E02)
Red Bones: Part 1 (S01E01)
2011 Case Sensitive (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
ID (S04E01)
2006 Feel the Force (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Chris Martin (S02E04)
2005 Love Soup (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rodinná firma (S08E07)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Jonathan Creek (TV seriál)
No Trace of Tracy (S01E04)
Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Tragédie v Marsdonu (S03E06)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
Vengeance on Varos: Part 2 (S22E04)
Vengeance on Varos: Part 1 (S22E03)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Případ zlatého zapalovače (S01E01)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace