foto

Reginald L. Barnes

  • nar. 28.9.1980 (39 let)
    Omaha, Nebraska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chintu Ka Birthday
2017 Vendetta Games
2015 I Killed My BFF (TV film)
The Winds That Scatter
2014 Amazing Spider-Man 2
Ta zvláštní láska
2013 Newlyweeds

TV seriály

2019 When They See Us (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Milníky (S09E12)
2018 Otis (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Výpadek (S09E04)
2017 The Breaks (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Next Chapter (S18E07)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Call of the Wild (E08)
The Season of the Witch (E05)
The Art of War (E04)
další epizody (4)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Monolog chaosu (S01E12)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
Paní ministryně (TV seriál)
Desperate Remedies (S02E19)
Right of the Boom (S02E15)

Dokumentární

2012 Opovrhovaní: zločiny z vášně (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky