foto

Marsha Stephanie Blake

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 An American Pickle
2019 Goldie
Luce
Na shledanou včera
The 8th Year of the Emergency
2017 Crown Heights
Imitation Girl
Newyorčané
Svatba na divoko
2015 Ošklivé dítě
2013 Ukončete výstup a nástup
2012 Nespoutaný Django
2007 Lifted
2006 Architekt
2003 A-Alike

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Defender (E02)
Vražedná práva (TV seriál)
What If Sam Wasn't the Bad Guy This Whole Time? (S06E13)
Let's Hurt Him (S06E12)
2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Four (E04)
Part Three (E03)
Part Two (E02)
další epizody (4)
Tohle jsme my (TV seriál)
The Dinner and the Date (S04E07)
Vražedná práva (TV seriál)
Do You Think I'm a Bad Man? (S06E03)
Vivian's Here (S06E02)
Say Goodbye (S06E01)
Černá listina (TV seriál)
Lady Luck (č. 69) (S06E16)
2018 Quantico (TV seriál)
Bullet Train (S03E07)
2016 Černá listina (TV seriál)
Pan Gregory Devry (č. 95) (S03E11)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring Christopher Hitchens, Philip Larkin and Josef Stalin (E10)
Starring Mr. Mike, Joseph McCarthy and Alfred Bernhard Nobel (E09)
Starring Rene Descartes, Adweek and HRH the Princess of Arendelle (E08)
další epizody (4)
Odd Mom Out (TV seriál)
Brooklandia (S01E05)
Public Morals (TV seriál)
Collection Day (E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
Chlupy a kozičky (S03E10)
Strach a jiné zápachy (S03E08)
další epizody (8)
Život je boj (TV seriál)
Am I Still Me? (S03E04)
No, I Don't Want a Fucking Smiley Face (S03E03)
Don't Let It Get in You or On You (S03E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Šikana (S07E04)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
Prison Ball (S02E06)
Girls (TV seriál)
Jedináček (S03E05)
2013 Ambiance Man (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
M. (S01E12)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Missed Communication (E08)
Pilot (E01)
Ve znamení raka (TV seriál)
Strašidla (S02E04)
2006 Six Degrees (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Locomotion (S15E24)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Cold Front (S03E13)

Dokumentární

2018 The Clinic

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky