foto

Aisling Loftus

  • nar. 1.9.1990 (28 let)
    Nottingham, Nottinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

"Doufám, že budu pracovat tak, abych na sebe byla pyšná a ne jen tak, abych jen zaplatila účty."

Tato mladá nadějná herečka se zajímavým jménem se narodila prvního září 1990 v Nottinghamu ve Velké Británii irským rodičům. Herectví se začala věnovat v devíti letech, kdy chodila na výcvik herectví pro mladé lidi. Debutovala v deseti letech v epizodě seriálu PRACTICE PEAK, což jí zajistilo pár dalších roliček v seriálech. Objevila se ale i v televizních filmech, například  v THIS IS ENGLAND, dramatu o skupině britských skinheadů v osmdesátých letech. Její část však byla po uvedení v kinech vystřižena.    

V roce 2008 se o ní v magazínu Screen International zmínili jako o "Hvězdě zítřka". Ale přestože se o rok později objevila v oceněném krátkometrážním filmu JADE, do povědomí diváků se zatím příliš nedostala. Šance ale přišla s hlavní rolí dvojdílného dramatu DIVE, kde si zahrála po boku Jacka O'Connella, hvězdy seriálu Skins. Film si vysloužil ocenění BAFTA a také je uznávaný kritiky - Aisling jimi byla označena za "fenomén". Sama o sobě tvrdí, že se jedná o její nejlepší zkušenost a přestože ztvárnila dívku, která se chystá na Olympiádu, prohlásila, že sama sportovně založená není.

Dále se objevila i v televizním filmu BORROWERS a dalších seriálech, mezi které patří i temný seriál z prostředí Liverpoolu GOOD COP. Kromě toho se Aisling věnuje i divadlu, v roce 2010 sklidila velice pochvalné recenze za hru Spur Of The Moment.  Doufejme, že talent této herečky nebude nadále opomíjen a Aisling se dočká nějaké závratné role., aby ukázala, co v ní skutečně je.

Netty "hellstruck" Vanity

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gun Shy - Hrdina náhodou
Property of the State
2016 Pýcha, předsudek a zombie
2011 Malí lidé (TV film)
Smrt superhrdiny
2010 Dive (TV film)
Prázdná kolébka
2009 Fattest Man in Britain, The (TV film)
Jade

TV seriály

2018 Čas čarodějnic (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (5)
2017 Broken (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
2015 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Public Enemies (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace