foto

Ludmila Zábršová-Molínová

  • nar. 1.10.1949 (70 let)
    Váhy, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Past (TV film)
2019 Narušitel
2016 Jak básníci čekají na zázrak
2008 BrainStorm (TV film)
Taco a králíček (TV film)
2007 Crash Road
Kolotoč (TV film)
Láska In Memoriam (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
Vyvraždění rodiny Greenů (TV film)
2001 Den, kdy nevyšlo slunce (TV film)
1998 Vše pro firmu (TV film)
1993 Rajská ryba (studentský film)
1992 Kocourkov (TV film)
1991 Princezna Duše (TV film)
1989 Pot, lesk a potlesk (TV film)
1985 Revue za šest korun (TV film)
Zastihla mě noc
1982 Slečna se špatnou pověstí (TV film)
1979 Od zítřka nečaruji
Poplach v oblacích
1975 Tam, kde hnízdí čápi

TV seriály

2019 Hrobári (TV seriál)
Veľká noc (E08)
Jánošík (E07)
Bratia (E06)
další epizody (8)
Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Krejzovi (TV seriál)
Šílená fanynka (S02E22)
Bohyně důchodového výměru (S02E10)
Pomsta za studena (S01E66)
další epizody (8)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Mám prima bráchu (S01E25)
Trable s rodokmenem (S01E22)
Kdo je tady blázen? (S01E21)
další epizody (10)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Nakonec to nejlepší (S05E50)
Konec jedné lásky (S05E44)
Veruna a vnoučata (S05E39)
další epizody (11)
2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Slzy (S04E34)
Broněk v hodinkách! (S04E29)
Velké usmiřování (S04E27)
další epizody (19)
2016 Jetelín (TV seriál)
Belka a Clyde (E64)
Švihák lázeňský (E63)
Drahomíra útočí (E62)
další epizody (58)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
Rozchod (S02E31)
Malá vítězství (S02E26)
další epizody (9)
2015 Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Trojka z chování (S03E24)
Ctirad a Šárka (S03E22)
Helenka (S03E20)
další epizody (29)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E33)
Volný pád (S01E32)
Světlé zítřky (S01E31)
další epizody (16)
Policajti z centra (TV seriál)
O mrtvých jen dobře (E03)
Smrt modelky (E02)
2009 Poste restante (TV seriál)
Přepadení (E05)
2005 Bazén (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
2001 Duch český (TV seriál)
2000 Pra pra pra (TV seriál)
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
To jsem z toho jelen (TV seriál)
1994 Bylo nás pět (TV seriál)
Cesta do Indie a zpět (E06)
Cirkus svět (E05)
Pokoj lidem dobré vůle (E04)
další epizody (6)
1993 Správná šestka (TV seriál)
1989 Paragrafy na kolech (TV seriál)
Šampáňo (E09)
1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
Bazén (E04)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Recepce (E13)
Zatáčka (E10)
1983 Návštěvníci (TV seriál)
Po nás potopa (E14)
Stav nouze (E10)
1971 Pan Tau (TV seriál)

Dokumentární

2008 Příběhy slavných (TV seriál)
Zlomený vlastenec (S09E02)

Divadelní záznam

2010 Tři sestry (divadelní záznam)
1985 S Pydlou v zádech (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
2000 GO - GO šou (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1996 To je fór (TV pořad)

Fanoušci tvůrce