foto

Miloš Skalka

  • nar. 26.8.1947 (72 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2010 Sama v čase normálnosti (TV film)
1990 Poslední motýl
1983 Brakýři (TV film)
1982 Rozčarovaní (TV film)
1979 Poprask na silnici E 4

TV seriály

2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Výhra (E04)
Vysokoškoláci (E02)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)

Dokumentární

2016 PopStory (TV seriál)

Koncert

1987 Hity 87 (koncert) - mod.
1986 Hity 86 (koncert) - mod.

Host

TV pořady

2013 Zpívá celá rodina 2013 (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

1988 Portréty z not - Petr Spálený (TV pořad)
1986 Telegramiáda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky