foto

Oksana Lada

  • nar. 3.3.1976 (43 let)
    Ivano Frankivsk, Ukrajina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Big Take
2009 Duše Paula Giamattiho
2003 Návod k použití

TV seriály

2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Low Self Esteem City (S02E05)
Černá listina (TV seriál)
The Judge (No. 57) (S01E15)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Seinfeldvize (S02E01)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Nezákonně (S03E05)
2002 Taxík (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Noční výlet (S03E11)
Zaměstnanec měsíce (S03E04)
Šťastný syn (S03E03)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Velké holky nebrečí (S02E05)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Hit je hit (S01E10)
Smíření (S01E06)
Univerzita (S01E05)
další epizody (5)
Právo a pořádek (TV seriál)
Refuge: Part 2 (S09E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace