foto

Michael Engler

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Panství Downton
2018 The Chaperone
2009 Lost & Found (TV film)
2008 Single with Parents (TV film)
2007 Two Families (TV film)
1992 Mastergate (TV film)

TV seriály

2019 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Sliding Van Doors (S04E09)
2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Asking for a Friend (S02E02)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
2017 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
2016 Notorious (TV seriál)
Tell Me a Secret (E04)
The Perp Walk (E02)
Pilot (E01)
Pure Genius (TV seriál)
A Bunker Hill Christmas (E07)
Bunker Hill, We Have a Problem (E06)
Empire (TV seriál)
A Rose by Any Other Name (S02E12)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Finds Her Mom! (S02E13)
2015 Empire (TV seriál)
Out, Damned Spot (S01E06)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
An Erotic Odyssey (E02)
Who Are These People? (E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy is Bad at Math! (S01E08)
Kimmy Goes to School! (S01E06)
Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 6 (S06E06)
Epizoda 5 (S06E05)
2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Party (S01E16)
Mystérium sexu (TV seriál)
Špinavé záležitosti (S02E04)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
2013 Welcome to the Family (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
The Finale (S04E04)
Quality of Life (S04E01)
2012 Go On (TV seriál)
Do You Believe in Ghosts... Yes! (E05)
Nashville (TV seriál)
Someday You'll Call My Name (S01E03)
Ve znamení raka (TV seriál)
Odlet (S03E10)
Jaký je tvůj příběh? (S03E02)
Tenký led (S03E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Stride of Pride (S07E03)
What Will Happen to the Gang Next Year? (S06E22)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 2 (S06E07)
další epizody (4)
2011 Ve znamení raka (TV seriál)
Bojovat až do konce (S02E13)
Poslední díkuvzdání (S02E08)
Zlatovlásky a medvědi (S02E07)
další epizody (5)
2010 Famílie (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rozhodnutí (S01E13)
Všechno souvisí se vším (S01E12)
Rakovinu má každý sám (S01E03)
další epizody (4)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Brooklyn Without Limits (S05E07)
2008 Smetánka (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Tajemství a lži (S02E08)
Pumy (S02E07)
Rosemary má děťátko (S02E04)
další epizody (6)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 Deadwood (TV seriál)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Life As We Know It (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Pryč z ruchu velkoměsta (S06E16)
Hlava 38 (S06E15)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Vnitřní náhled (S03E03)
Sex ve městě (TV seriál)
Odloučená (S06E06)
Světla, kamera, vztah (S06E05)
2002 Do Over (TV seriál)
My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Watching Ellie (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tebe beru (S02E12)
Namísto vzteku (S02E06)
Sex ve městě (TV seriál)
Miluji komedie (S05E08)
Jdi na západ, mladá ženo (S05E07)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Cesta (S01E11)
Druhá šance (TV seriál)
Acting Out (S03E04)
The Awful Truth (S03E02)
Love's Laborer's Lost (S02E10)
Západní křídlo (TV seriál)
Ellie (S02E15)
Sex ve městě (TV seriál)
Můj počítač, mé já (S04E08)
Zločin a trest (S04E07)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Ozymandias 2.0 (S02E05)
1999 Time of Your Life (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Significant Others (TV seriál)
1996 Profit (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sweet Surrender (S02E19)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Self-Esteem (E12)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace