foto

Zdeněk Rumpík

  • nar. 1950
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Východočeské divadlo Pardubice
    U Divadla 50, 531 62 Pardubice

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2013 Věž (studentský film)
2000 Gambit (TV film)
1983 Zánik samoty Berhof
1981 Konečná stanice
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Křídla (TV film)
Pancéřová pěst (TV film)
1979 Nejmenší pomník (TV film)
1976 O třech vandrovnících (TV film)
1975 Král Honza (TV film)
Recepty doktora Kudrny (TV film)
1973 Poslední rozhovor (studentský film)
Rodeo

TV seriály

2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Krev a benzín (S04E05)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Návrat (S02E06)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Revolver pro zlatokopa (E04)

TV pořady

1999 Čtveráci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace