foto

Alexandra Rushfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2005 Pool Guys (TV film)

TV seriály

2019 Shrill (TV seriál)
Date (S01E02)
Friends from College (TV seriál)
Free Fall (S02E06)
2018 Love (TV seriál)
Anniversary Party (S03E11)
Directing (S03E06)
Bertie's Birthday (S03E05)
2017 Love (TV seriál)
The Long D (S02E11)
The Work Party (S02E07)
Friends Night Out (S02E02)
2016 Love (TV seriál)
Párty na horách (S01E04)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
Correspondents' Lunch (S05E15)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Commons (S05E08)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)
2003 The O'Keefes (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
1999 George and Martha (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Love (TV seriál)
Stunt Show (S03E08)
Arya and Greg (S03E03)
Winners and Losers (S03E02)
2017 Love (TV seriál)
Forced Hiatus (S02E06)
While You Were Sleeping (S02E03)
2016 Love (TV seriál)
Konec začátku (S01E10)
Co vyplývá z tabulky (S01E09)
Andy (S01E06)
další epizody (4)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ron and Diane (S05E09)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Shrill (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2019 Shrill (TV seriál)
Troll (S01E06)
Article (S01E05)
Pool (S01E04)
další epizody (6)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
2006 Help Me Help You (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky