foto

Vladimir Gusev

  • nar. 9.7.1958 (61 let)
    Yaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otryv
2017 Tjaželoves (TV film)
2010 Prjačsja!
2009 Krycí jméno: Farewell
Pobeditěl (TV film)
2007 Otryv
2006 Aziris nuna
2004 Jezdec jménem smrt
2003 Medovyj mesjac (TV film)
2002 Oligarch
2001 Musorščik

TV seriály

2017 Ljubov po prikazu (TV seriál)
2016 Almazy Stalina (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2014 Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Pod pricelom (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Linija russkoj oborony (S03E06)
2010 Bumerang iz prošlogo (TV seriál)
2009 Kotovskij (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Staršij oborotěň po osobo važnym dělam (S01E01)
2001 Syščiki (TV seriál)
Gončije po krovavomu sledu (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky