foto

Jekatěrina Novikova

  • nar. 9.10.1982 (37 let)
    Weimar, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saljut-7
2014 Gena Beton
Ljubit - ně ljubit
2013 Rol
2011 Raspoutine (TV film)
2010 Sčastlivyj koněc
V stile jazz
2009 Priděl angela
Taras Bulba
2008 Kamennaja baška
Ně dumaj pro bělych obězjan
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
Mě to nebolí

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (4)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Sezon ochoty (S18E09)
Božij oduvančik (S18E08)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Posledneje čajepitije (S16E26)
2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 11 (E11)
2016 Puškin (TV seriál)
2015 Mama po kontraktu (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Obmen (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Posledněje dělo Cholmsa (E07)
2012 Strasti po Čapaju (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Lišnij (S01E13)
Litějnyj (TV seriál)
Smerť za kadrom (S07E09)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja lichoradka (S05E13)
Čas Volkova (TV seriál)
Dězertir (S05E09)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
More stracha (S04E30)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Opasnaja realnosť (S01E18)
2007 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky