foto

Mikkel Sørensen

  • nar. 8.2.1980 (40 let)
    København, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Ježíškova rodina - v zemi elfů
Kærlighed og andre katastrofer
Ptáci nad průlivem
2014 Třídní sraz 2 - pohřeb
2013 Africké dobrodružství
2009 Originál

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Store beslutninger (S02E08)
Nyt håb (S02E07)
Familieturen (S02E06)
další epizody (8)
2019 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
2018 Déšť (TV seriál)
Nikomu nevěřit (S01E04)
Vyhnout se městu (S01E03)
Zůstat pohromadě (S01E02)
další epizody (4)
Hånd i Hånd (TV seriál)
Drømmehuset (S01E08)
Utroskab (S01E07)
Jul (S01E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2009 Rudá kapela
2007 One Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky