foto

Ray Simpson

  • nar. 15.1.1952 (67 let)
    Bronx, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Can't Stop the Music
1978 Čaroděj

TV seriály

2009 Cleveland show (TV seriál)
1993 Ženatý se závazky (TV seriál)
Village People (S08E07)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1968 Soul! (TV seriál)
1967 New York, New York (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Fabulous Allan Carr - a.z.
2012 The Secret Disco Revolution

Host

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
1993 Good Morning Australia (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Tim Conway Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky