foto

Adrian Wiśniewski

  • nar. 24.1.1985 (35 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S11E11)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Niezłomny (E04)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Rodzinny sekret (E04)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2011 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky