foto

Joe Zanetti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killbird
2014 Doupě
2011 Charlie Zone

TV seriály

2019 Unspeakable (TV seriál)
Unsafe (1985–1988) (E04)
Údolí rozkvětu (TV seriál)
Ahoj světe! (E01)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Crashing (S01E04)
2016 Arrow (TV seriál)
Canary Cry (S04E19)
2013 The Guilty (TV seriál)
2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Koule na noze (S01E05)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Killbird

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Killbird

Producentská filmografie

Filmy

2019 Killbird

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace