foto

Elaine Stritch

  • nar. 2.2.1925
    Detroit, Michigan, USA
  • zem. 17.7.2014 (89 let)
    Birmingham, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 River of Fundament
2012 Norman a duchové
2006 Broadway Under the Stars (TV film)
2005 Příšerná tchyně
Romance a cigarety
2004 Paradise (TV film)
2000 Darebáčci
Podfukáři
Podzim v New Yorku
1998 Cena lásky (TV film)
Krippendorfův kmen
1997 Tanec na vlnách
1993 Honeymooners: The Really Lost Debut Episodes, The (TV film) - a.z.
1991 Nežádoucí láska (TV film)
Šance pro život (TV film)
1990 Cadillac se slevou
Cena za vášeň (TV film)
Secret Life of Archie's Wife, The (TV film)
Steel Magnolias (TV film)
1988 Zámotek 2: Návrat
1987 Září
1986 Stranded (TV film)
1977 Prozřetelnost
1975 Točité schodiště
1970 Pigeons
1966 Too Many Thieves
1965 Kdo zabil medvídka
1959 Kiss Her Goodbye
1958 The Perfect Furlough
1957 Sbohem, armádo
1956 The Scarlet Hour
Tři násilníci

TV seriály

2012 Studio 30 Rock (TV seriál)
My Whole Life Is Thunder (S07E08)
Meet the Woggels! (S06E17)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Christmas Attack Zone (S05E10)
Den matek (S04E20)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Přirozený řád (S03E20)
Seňor Macho Solo (S03E07)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Přestávka (S01E21)
2000 Imagine (TV seriál)
1998 Oz (TV seriál)
Losing Your Appeal (S02E04)
1997 Soul Man (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Working Mom (S07E14)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Point of View (S03E09)
1989 Girl Talk (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1986 Ellen Burstyn Show, The (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Nobody's Perfect (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
1973 Pollyanna (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1960 My Sister Eileen (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Art Carney Special (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1955 Appointment with Adventure (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 The Motorola Television Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2018 Always at the Carlyle
2013 Elaine Stritch: Shoot Me
Six by Sondheim (TV film) - a.z.
2010 Sondheim! The Birthday Concert (koncert)
2009 Mr. Prince (TV film)
2005 Needs of Kim Stanley, The
2001 Intimate Portrait: Dixie Carter (TV film)
1996 Marlene Dietrich: Shadow and Light (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 The 56th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 Elaine Stritch at Liberty (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1991 Full Wax, The (TV pořad)
The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 Royal Variety Performance 1979, The (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1956 Washington Square (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2002 Elaine Stritch at Liberty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace