foto

Gisela Richter-Rostalski

  • nar. 16.1.1927
    Německá říše
  • zem. 17.12.2013 (86 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Der Fall Magdalena Eigner (TV film)
Miluju Viktora (TV film)
Na pomoc tátovi (TV film)
1982 Konrads Erbtanten (TV film)
1980 Glück und Glas (TV film)
1979 Ber si příklad z Evelíny (TV film)
1975 Sourozenci (TV film)
1973 Wenn wir euch nicht hätten (TV film)
1970 Koupíme si požární auto

TV seriály

1987 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Um jeden Preis (E113)
1984 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein leeres Haus (E96)
Wenn zwei sich streiten (E91)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky