foto

Matthew Kosinski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Bad Trip
2018 Akční park
2014 Jackass: Děda Mizera .5
2013 Jackass: Děda Mizera
2010 Jackass 3

Dokumentární

2011 Jackass 3.5

TV pořady

2019 Jasper and Errol's First Time (TV pořad)
2016 Rychlí a zvědaví (TV pořad)
2012 Loiter Squad (TV pořad)
2011 Kouzla filmových maskérů (TV pořad)
Kruťárny (TV pořad)
2009 Nitro Circus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace