foto

Carl Ericson

  • nar. 18.3.1885
    Eskilstuna, Švédsko
  • zem. 3.1.1970 (84 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1955 Danssalongen
Finnskogens folk
1953 Barabbas
Kungen av Dalarna
Ursula - Flickan i Finnskogarna
1952 Kalle Karlsson från Jularbo
När syrenerna blomma
Åsa-Nisse på nya äventyr
1950 Rågens rike
1949 Lång-Lasse i Delsbo
1948 Loffe på luffen
1947 Folket i Simlångsdalen
Livet i Finnskogarna
Onda ögon
1946 Bröder emellan
Det är min modell
Försök inte med mej ..!
Hotell Kåkbrinken
1945 Barnen från Frostmofjället
Fram för lilla Märta
I som här inträden...
Jagad
1944 Fattiga riddare
Flickan och djävulen
Skeppar Jansson
Snöstormen
Stopp! Tänk på något annat
Vår Herre luggar Johansson
1943 Bratrova žena
Det spökar - det spökar...
Flickan är ett fynd
Herre med portfölj
Hon trodde det var han
I brist på bevis
Kajan går till sjöss
Král smíchu
Kungsgatan
När ungdomen vaknar
1942 Doktor Glas
En äventyrare
Fallet Ingegerd Bremssen
Flickan i fönstret mitt emot
General von Döbeln
I gult och blått
Man glömmer ingenting
Sexlingar
Ta hand om Ulla
Tre skojiga skojare
Vårat Gäng
1941 Fransson den förskräcklige
Göranssons pojke
Lasse-Maja
Nygifta
Spökreportern
Söderpojkar
Tänk, om jag gifter mig med prästen
1940 Den blomstertid...
Její melodie
Karl för sin hatt
Stål
Vi tre
1939 Efterlyst
Mot nya tider
1938 Med folket för fosterlandet
På kryss med Albertina
Vi som går scenvägen
1937 Häxnatten
1936 Intermezzo
1935 Ebberöds bank
Larsson i andra giftet
Skärgårdsflirt
Tjocka släkten
1934 Atlantäventyret
En stilla flirt
1933 Augustas lilla felsteg
Bomans pojke
Hälsingar
Pettersson & Bendel
1932 Lyckans gullgossar
1928 Gustaf Wasa del I
1924 Gösta Berling
1922 Vem dömer?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace