foto

Angus Wright

  • nar. 11.11.1964 (54 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Witches
2019 Official Secrets
2018 Hamlet (divadelní záznam)
The Little Stranger
2016 Rogue One: Star Wars Story
2014 Jack Ryan: V utajení
Králova zahradnice
Zloba - Královna černé magie
2013 Lucan (TV film)
Uzavřený kruh
Vraždy na domácí frontě (TV film)
2012 Private Peaceful
2011 Železná lady
2008 Čistá práce
2005 Království nebeské
2003 Královna bojovnice
Zimní slunovrat (TV film)
2002 Doctor Sleep
Nicholas Nickleby
2001 Charlotte Gray
Prokletý láskou
Whistle-Blower, The (TV film)
1999 RKO 281 (TV film)
1998 Druhá šance pro lásku
1997 Painted Lady (TV film)
1995 Ostrov hrdlořezů
První rytíř
1994 Frankenstein
Vypráskaný Jemmy (TV film)

TV seriály

2019 Year of the Rabbit (TV seriál)
The Crown (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2018 Plebs (TV seriál)
The Bathhouse (S04E06)
2016 Flowers (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vesnice, která vstala z mrtvých (S19E01)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
The Cutter (E03)
The Harbinger (E01)
Otec Brown (TV seriál)
Znamení zlomeného meče (S03E04)
Peep Show (TV seriál)
Are We Going to Be Alright? (S09E06)
Mole-Mapping (S09E04)
Threeism (S09E03)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
A Spectre Calls (S04E04)
2010 SJA: Alien Files (TV seriál) - a.z.
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Trezor tajemství - 2. část (S04E04)
Trezor tajemství - 1. část (S04E03)
2009 Podezřelý (TV seriál)
2008 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Missing Persons: Part 2 (S07E02)
Missing Persons: Part 1 (S07E01)
2007 Hotel Babylon (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 Profil vraha (TV seriál)
Soucit na ostří nože (S02E04)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
2001 The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Attachments (TV seriál)
1998 Duck Patrol (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Věčný zápas (S03E03)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2018 Female Human Animal

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace