foto

Klaus Gehrke

  • nar. 27.5.1939 (80 let)
    Neustrelitz, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 The Final Fax
2008 Ein starker Abgang (TV film)
2006 Schöner Leben
2005 Zurück in die Stadt von Morgen (studentský film)
2004 Místo činu: Pohádkový les (TV film)
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1996 Ein Biest mit Silberblick (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Das Treibhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
1990 Drei Wohnungen
Garantiert ungestört (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Hallo Partner, Der (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Hannes (TV film)
Jahreswechsel - Zeitenwechsel (TV film)
Muž na stromě (TV film)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort - Himmelblau oder Hans im Glück (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Paule (TV film)
Die Herausforderung (TV film)
Zwischen Abschied und Wiedersehen (TV film)
1985 Der Haken (TV film)
Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
Heiße Ware in Berlin (TV film)
Und laß dir kein Unrecht gefallen (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Polizeiruf 110 - Schnelles Geld (TV film)
1982 Berühmte Ärzte der Charité: Das scheinbar Unmögliche (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Die Wette (TV film)
Gitarre oder Stethoskop (TV film)
Muž z lodi Cap Arcona (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Rettungsschwimmer (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
Stabwechsel in der 7c (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
Und alles wegen Marietta (TV film)
1981 Past na žoldnéře
Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film)
1980 Aber Doktor (TV film)
Kindersegen heißt sich regen (TV film)
Kunstraub (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Ungewöhnliche Entscheidung (TV film)
1979 Alaska-Kids großer Coup (TV film)
Drachens grauer Atem, Des (TV film)
Kein Platz für Teufel (TV film)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort - Waldidyll (TV film)
Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
Ratacire
1977 Absage an Viktoria (TV film)
Dagny
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein Strauß roter Nelken (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1976 Aschenbrödel (TV film)
Cesta do nicoty (TV film)
Das Ende vom Lied (TV film)
Zachraňte město
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Blumen für den Mann im Mond
Dva zločiny (TV film)
1974 Proč se nemohu chovat slušně ?
Tak třeba Josef
Ulzana
1973 Attentäter (TV film)
Bitte, recht freundlich! (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
Erziehung vor Verdun. Der große Krieg der weißen Männer (TV film)
Wenn die Tauben steigen (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
Tekumseh
1971 Peter Henleins Uhr (TV film)
1970 Koupíme si požární auto
1965 Dobrodružství Wernera Holta
1963 Nahý mezi vlky
1962 Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
Kinnhaken, Der
Královské děti

TV seriály

2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Was kostet Berlin? (E08)
Wo wir sind, ist vorne (E02)
Berlin ist das Paradies (E01)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Nový parťák (S01E03)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Kiezgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1981 Hochhausgeschichten (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1978 Scharnhorst (TV seriál)
1976 Daniel Druskat (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace