foto

David Chase

  • nar. 22.8.1945 (73 let)
    Mount Vernon, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 The Many Saints of Newark
2012 Not Fade Away
1996 The Rockford Files: Punishment and Crime (TV film)
1988 Almost Grown (TV film)
1982 Moonlight (TV film)
1980 Off the Minnesota Strip (TV film)
1974 Grave of the Vampire

TV seriály

2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
Nový příchod (S06E19)
další epizody (9)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Studené kameny (S06E11)
Moe a Joe (S06E10)
další epizody (12)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Dlouhodobé parkování (S05E12)
Zkušební sen (S05E11)
další epizody (13)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Volání o pomoc (S04E11)
další epizody (13)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
Šílená láska (S03E12)
Noční výlet (S03E11)
další epizody (13)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Rytíř v bílém brnění (S02E12)
Domácí vězení (S02E11)
další epizody (13)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Isabella (S01E12)
Nikdo nic neví (S01E11)
další epizody (13)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Not Fade Away
1996 The Rockford Files: Punishment and Crime (TV film)
1988 Almost Grown (TV film)

TV seriály

2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Rodina (S01E01)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Grave of the Vampire - kniha

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace