foto

Hans Stetter

  • nar. 16.8.1927 (93 let)
    Köln, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Liesl Karlstadt und Karl Valentin (TV film)
2002 Verlorenes Land (TV film)
1996 Madame Pompadour (TV film)
1989 Georg Elser - Einer aus Deutschland
1984 Zinsen des Ruhms (TV film)
1983 Traumlage (TV film)
1982 Heiße Herz, Das (TV film)
1976 Das Fräulein von Scuderi (TV film)
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
1970 Friede den Hütten! Krieg den Palästen! (TV film)
1963 Penthesilea (TV film)
1961 Wie einst im Mai (TV film)
1958 Der Mann, der seinen Namen änderte (TV film)
Tilman Riemenschneider
1957 Schönste, Die
1956 Damals in Paris
Das Stacheltier - Das Gold in der Ackerstraße
1955 Ed Martin vypovídá
1954 Gefährliche Fracht

TV seriály

2001 Jenny & Co. (TV seriál)
1999 Pumuckls Abenteuer (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Smrt na turné (S02E02)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt v internátu (S01E02)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Russige Zeiten (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Místo činu (TV seriál)
Riedmüller, Vorname Sigi (S01E181)
1979 Místo činu (TV seriál)
Maria im Elend (S01E107)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)

Divadelní záznam

1994 Wie einst im Mai (divadelní záznam)
1974 Maß für Maß (divadelní záznam)
1958 Die unadelige Gräfin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky