foto

Judith Williams

  • nar. 18.9.1971 (48 let)
    München, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV pořady

2014 Die Höhle der Löwen (TV pořad)
2013 Inka! (TV pořad)
2008 Markus Lanz (TV pořad)
2007 Inas Nacht (TV pořad)
2006 Let's Dance (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
1999 Wer wird Millionär? (TV pořad)
1997 Tietjen und Bommes (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Mein Lied für Dich (TV pořad) - mod.
2018 Was für ein Jahr! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky