foto

Lex Gigeroff

  • nar. 1962
    Ottawa, Ontario, Kanada
  • zem. 25.12.2011
    New Brunswick, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 The Conclave
2001 Záblesk z pekel (TV film)
1998 Skutečný Howard Spitz
1997 Love and Death on Long Island
1994 Paint Cans
Život s Billym (TV film)
1993 Cadillac Girls
1992 Buried on Sunday

TV seriály

2001 Liography (TV seriál)
1998 Lexx (TV seriál) - a.z.
Mantrid (S02E01) - a.z.
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
I Worship His Shadow (S01E01)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Super Nova (S01E02)
I Worship His Shadow (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace