foto

Jeffrey Hirschfield

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Syndrom (TV film)
1998 Skutečný Howard Spitz
1997 Love and Death on Long Island
1988 Cowboys Don't Cry
1983 Něžní hříšníci

TV seriály

2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
2005 Zixx: Level Two (TV seriál)
2004 Zixx Level One (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Mantrid (S02E01)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
2005 Zixx: Level Two (TV seriál)
2004 Zixx Level One (TV seriál)
2001 Krajní meze (TV seriál)
Flower Child (S07E12)
2000 Singles Court (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 I Was a Sixth Grade Alien (TV seriál)
1998 Lexx (TV seriál)
Terminal (S02E02)
Mantrid (S02E01)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Super Nova (S01E02)
I Worship His Shadow (S01E01)

Dokumentární

2010 No není to divné? (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2007 Zixx: Level Three (TV seriál)
2005 Zixx: Level Two (TV seriál)
2004 Zixx Level One (TV seriál)
1998 Lexx (TV seriál)
Mantrid (S02E01)
1997 Lexx (TV seriál)
Giga Shadow (S01E04)
Eating Pattern (S01E03)
Super Nova (S01E02)
další epizody (4)

Režijní filmografie

Dokumentární

2014 Sousedské noční můry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace