foto

Elisa Matilla

  • nar. Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Los habitantes de la casa deshabitada
2017 Como la espuma
2016 Internship for the Devil
2013 Labužníci
2008 Enloquecidas
2005 Cerezas del cementerio, Las (TV film)
Sinfín
2002 Valentín
¡Hasta aquí hemos llegado!
2001 Tiempos de azúcar
2000 Km. 0
1997 Duquesa roja, La
1995 Belmonte
1994 ¡Por fin solos!
1993 Angelitos
¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?
1992 El maestro de esgrima
1990 Yo soy ésa

TV seriály

2019 Toy Boy (TV seriál)
2010 La pecera de Eva (TV seriál)
Tierra de lobos (TV seriál)
2007 Hermanos & detectives (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Jacinto Durante, representante (TV seriál)
Raquel busca su sitio (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
Condenadas a entenderse (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
¡Qué grande es el teatro! (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Vecinos (TV seriál)
1993 Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1990 Telepasión española (TV seriál)

TV pořady

1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky