foto

Tierre Turner

  • nar. 7.1.1960 (60 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 CHIPS: Bláznivá hlídka
2014 Need for Speed
2007 Maximální rychlost
Payback
V křesle režiséra
1996 Vražedné důkazy (TV film)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV film)
Vrána
1991 Polda Artie Lewis
Sladký jed (TV film)
1975 Bucktown, město zločinu
Cornbread, Earl and Me
Friday Foster
The Runaways (TV film)
1974 Pět malých ďáblíků

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Operace srdce (S09E22)
2018 Shooter (TV seriál)
The Importance of Service (S03E04)
2017 Underground (TV seriál)
Auld Acquaintance (S02E08)
1994 Země 2 (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Pilot (E01)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Hrdinové (S10E19)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
Waverly Wonders, The (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1976 Ark II (TV seriál)
1975 Cop and the Kid, The (TV seriál)
Three for the Road (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Little Orphan Airplane (S01E05)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2008 Tied in Knots
2006 Konec hry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky