foto

Dan Ferrone

  • nar. 10.9.1937
    Newton, Massachusetts, USA
  • zem. 10.9.1999 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Čtvrtý z mudrců (TV film)
1980 Boj o planetu Zemi (TV film)
1972 Pursuit (TV film)
1971 Apartmá v hotelu Plaza
1970 Menace on the Mountain (TV film)
Quarantined (TV film)
1967 Come Spy with Me
Vítejte do Zlých časů

TV seriály

1981 Seeing Things (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Galactica 1980 (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
1963 NBC Children's Theatre (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky